+420 222 539 539
Pn. - Pt.: 8 - 22 h , Sob. - Niedz.: 9 - 22 h

ACTIVITYPARK VŠEMINA - APARTMÁ RESORT Recenzje

Ocena hotelu

85%
Bardzo dobrze

by 18 reviews

  • Personel

    87%
  • Czystość

    81%
  • Wyposażenie

    87%
  • Komfort

    85%
  • Cena

    83%
Wyświetl recenzje napisane przez:
  • inna grupa
  • grupa przyjaciół
  • dorośli
Sortuj według:
Show:

Šárka Horká

para, 3.9.2018

Jihomoravský kraj

  • Cena ogólna
70 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
8
Čistota
5
Komfort
5
Cena/kvalita
7

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 28.7.2018

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • Líbilo,pohoda,klid.Děti si to užívaly diky animatorům.Vyšlo nam pocasi tak doslo i na koupaní.Hotelový servis úklid skvělý.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 27.7.2018

Čeština

  • Cena ogólna
76 %
  • Ochotný personál.Okolní prostředí.

  • Lístečkový systèm na jídlo.Nebyla otevřená slibovaná pekárna.Dále psí výkaly na zatravněné ploše u apartmánů.

Personál
10
Služby
6
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonim

rodzina ze starszym dzieckiem, 15.7.2018

Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • Nejvíce se nám líbily animační programy a celkové vybavení hotelu (bazén, bowling, lezecká stěna).

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 12.7.2018

Čeština

  • Cena ogólna
96 %
  • Právě jsme se dnes vrátili z Hotelu Všemina, je to nádherný resort, všude čisto, úžasné koupání, vyžití pro děti, ikdyž je pravda, že je moc neuvidíte, vzhledem k akčnímu animačnímu programu. Pokoje jsou velmi nadstandartní, žádné mačkání. Všem moc doporučujeme. Katka Rozboudová z ČB

  • Jediné co bych vytkla, je jídlo v restauraci a velké čekací doby, ale my jsme si vařili sami, tak nám to náladu nepokazilo :)

Personál
8
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

rodzina z małym dzieckiem, 8.7.2018

Praha Česká republika

  • Cena ogólna
76 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
6
Služby
6
Čistota
6
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jiří Koval

rodzina ze starszym dzieckiem, 7.7.2018

Praha Česká republika

  • Cena ogólna
96 %
  • Viz predchozi dotaznik

  • Viz predchozi dotaznik

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jiří Koval

rodzina ze starszym dzieckiem, 6.7.2018

Praha Česká republika

  • Cena ogólna
96 %
  • Byli jsme zde uz po pate, ocenujeme zlepsujici tendenci, rekonstrukci hotelu na velmi dobrem miste.

  • Znehodnoceni umeleho jezera spinou. Drive se v nem velmi dobre koupalo. Skoda!

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 1.7.2018

Čeština

  • Cena ogólna
68 %
  • Nebylo uklizeno tesne pred nasim prijezdem, mrtvy hmyz na podlaze atd.

Personál
8
Služby
8
Čistota
4
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Radmila Janošková

para, 12.6.2018

Čeština

  • Cena ogólna
94 %
  • Byli jsme velmi spokojeni jak s ubytováním tak i s personálem. Rádi se tam zase vrátíme.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
9
ACTIVITYPARK VŠEMINA - APARTMÁ RESORT replied to this review.
Děkujeme Vám za recenzi a jsme rádi, že se Vám u nás líbilo.

Se srdečným pozdravem

Activitypark Hotel Všemina | Všemina 300 | 763 15 Slušovice

Miroslava Lovecká

podróżujący w pojedynkę, 21.5.2018

Čeština

  • Cena ogólna
72 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
9
Služby
7
Čistota
6
Komfort
7
Cena/kvalita
7

Iva Brziaková

rodzina ze starszym dzieckiem, 2.4.2018

Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • Usnevave recepcni,ochotny ukludovy personal,vyborna maderka

  • Nedalo se platit bankivnimi kartami,personal pri veceri zrichu chaos.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jan Devera

podróżujący w pojedynkę, 31.8.2017

Čeština

  • Cena ogólna
56 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
6
Služby
7
Čistota
5
Komfort
5
Cena/kvalita
5

Jan

rodzina z małym dzieckiem, 19.8.2017

Přerov Česká republika

  • Cena ogólna
80 %
  • animační programy pro děti prostředí kolem

  • Způsob stravování/ není sice v režii hotelu/ nebyl vhodný pro děti .Podávání večeře formou objednání jídla nám nevyhovoval a pro vnučku už vůbec. Porce byly sice dostatečné ale jednotvárné a chybělo třeba ovoce pro děti ,. podle našich zkušeností z jiných zařízení je pro nás vhodnější forma švédského stolu. Člověk si jeden den objedná jídlo ale druhý den má stravovací potíže a tím i jinou chuť a objednané jídlo den předem mu nesedí a tak se jídlo skoro celé vrací. Je to podle nás i neekonomické

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 31.7.2017

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • Animacni program pro deti - v podstate jsme je cely den nevideli ... :)¨ Vynikajici jidlo a zazemi !!!! MOC jsme si to uzili.

  • nic

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jindřich

para, 30.6.2017

Turnov Česká republika

  • Cena ogólna
72 %
  • Stravování mimo snídaně průměrné .

Personál
6
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Petra

rodzina ze starszym dzieckiem, 8.5.2017

Lovosice Česká republika

  • Cena ogólna
84 %
  • Spokojenost se stravou, vybavení pokojů super, uklizeno. Okolí hotelu úžasné, dost možností pro sport a rodinu.

  • Měkké matrace v pokojích.

Personál
6
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Michal

para, 9.4.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
88 %
  • Byli jsme v nově zrekonstruovaných apartmánech a musím napsat, že jsou velmi hezké a komfortní.

  • Jedinou věc, co bych vytknul je malá televize na pokoji s malým počtem kanálů, myslím, že 4, což by bylo třeba ještě vylepšit, aby bylo vše perfektní.

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8