+420 222 539 539
Пн - Пт: от 8 до 22 часов, сб - вс:. 9 утра - 22 вечера

ACTIVITYPARK VŠEMINA - APARTMÁ RESORT Отзывы

рейтинг отеля

85%
Очень хороший

by 18 reviews

  • Персонал

    87%
  • Чистота

    81%
  • Оборудование

    87%
  • Комфорт

    85%
  • Соотношение цена / качество

    83%
Show reviews written by:
  • Другая группа
  • Группы друзей
  • Молодая пара
Сортировать по:
Show:

Šárka Horká

Пожилые пары, 3.9.2018

Jihomoravský kraj

  • Overall rating
70 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
8
Čistota
5
Komfort
5
Cena/kvalita
7

Anonym

одинокий путешественник, 28.7.2018

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Líbilo,pohoda,klid.Děti si to užívaly diky animatorům.Vyšlo nam pocasi tak doslo i na koupaní.Hotelový servis úklid skvělý.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

одинокий путешественник, 27.7.2018

Čeština

  • Overall rating
76 %
  • Ochotný personál.Okolní prostředí.

  • Lístečkový systèm na jídlo.Nebyla otevřená slibovaná pekárna.Dále psí výkaly na zatravněné ploše u apartmánů.

Personál
10
Služby
6
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonym

Семья со взрослыми детьми, 15.7.2018

Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Nejvíce se nám líbily animační programy a celkové vybavení hotelu (bazén, bowling, lezecká stěna).

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

одинокий путешественник, 12.7.2018

Čeština

  • Overall rating
96 %
  • Právě jsme se dnes vrátili z Hotelu Všemina, je to nádherný resort, všude čisto, úžasné koupání, vyžití pro děti, ikdyž je pravda, že je moc neuvidíte, vzhledem k akčnímu animačnímu programu. Pokoje jsou velmi nadstandartní, žádné mačkání. Všem moc doporučujeme. Katka Rozboudová z ČB

  • Jediné co bych vytkla, je jídlo v restauraci a velké čekací doby, ale my jsme si vařili sami, tak nám to náladu nepokazilo :)

Personál
8
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Семья с маленькими детьми, 8.7.2018

Praha Česká republika

  • Overall rating
76 %

(without text rating)

Personál
6
Služby
6
Čistota
6
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jiří Koval

Семья со взрослыми детьми, 7.7.2018

Praha Česká republika

  • Overall rating
96 %
  • Viz predchozi dotaznik

  • Viz predchozi dotaznik

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jiří Koval

Семья со взрослыми детьми, 6.7.2018

Praha Česká republika

  • Overall rating
96 %
  • Byli jsme zde uz po pate, ocenujeme zlepsujici tendenci, rekonstrukci hotelu na velmi dobrem miste.

  • Znehodnoceni umeleho jezera spinou. Drive se v nem velmi dobre koupalo. Skoda!

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

одинокий путешественник, 1.7.2018

Čeština

  • Overall rating
68 %
  • Nebylo uklizeno tesne pred nasim prijezdem, mrtvy hmyz na podlaze atd.

Personál
8
Služby
8
Čistota
4
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Radmila Janošková

Пожилые пары, 12.6.2018

Čeština

  • Overall rating
94 %
  • Byli jsme velmi spokojeni jak s ubytováním tak i s personálem. Rádi se tam zase vrátíme.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
9
ACTIVITYPARK VŠEMINA - APARTMÁ RESORT replied to this review.
Děkujeme Vám za recenzi a jsme rádi, že se Vám u nás líbilo.

Se srdečným pozdravem

Activitypark Hotel Všemina | Všemina 300 | 763 15 Slušovice

Miroslava Lovecká

одинокий путешественник, 21.5.2018

Čeština

  • Overall rating
72 %

(without text rating)

Personál
9
Služby
7
Čistota
6
Komfort
7
Cena/kvalita
7

Iva Brziaková

Семья со взрослыми детьми, 2.4.2018

Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Usnevave recepcni,ochotny ukludovy personal,vyborna maderka

  • Nedalo se platit bankivnimi kartami,personal pri veceri zrichu chaos.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jan Devera

одинокий путешественник, 31.8.2017

Čeština

  • Overall rating
56 %

(without text rating)

Personál
6
Služby
7
Čistota
5
Komfort
5
Cena/kvalita
5

Jan

Семья с маленькими детьми, 19.8.2017

Přerov Česká republika

  • Overall rating
80 %
  • animační programy pro děti prostředí kolem

  • Způsob stravování/ není sice v režii hotelu/ nebyl vhodný pro děti .Podávání večeře formou objednání jídla nám nevyhovoval a pro vnučku už vůbec. Porce byly sice dostatečné ale jednotvárné a chybělo třeba ovoce pro děti ,. podle našich zkušeností z jiných zařízení je pro nás vhodnější forma švédského stolu. Člověk si jeden den objedná jídlo ale druhý den má stravovací potíže a tím i jinou chuť a objednané jídlo den předem mu nesedí a tak se jídlo skoro celé vrací. Je to podle nás i neekonomické

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Anonym

одинокий путешественник, 31.7.2017

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Animacni program pro deti - v podstate jsme je cely den nevideli ... :)¨ Vynikajici jidlo a zazemi !!!! MOC jsme si to uzili.

  • nic

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jindřich

Пожилые пары, 30.6.2017

Turnov Česká republika

  • Overall rating
72 %
  • Stravování mimo snídaně průměrné .

Personál
6
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Petra

Семья со взрослыми детьми, 8.5.2017

Lovosice Česká republika

  • Overall rating
84 %
  • Spokojenost se stravou, vybavení pokojů super, uklizeno. Okolí hotelu úžasné, dost možností pro sport a rodinu.

  • Měkké matrace v pokojích.

Personál
6
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Michal

Пожилые пары, 9.4.2017

Česká republika

  • Overall rating
88 %
  • Byli jsme v nově zrekonstruovaných apartmánech a musím napsat, že jsou velmi hezké a komfortní.

  • Jedinou věc, co bych vytknul je malá televize na pokoji s malým počtem kanálů, myslím, že 4, což by bylo třeba ještě vylepšit, aby bylo vše perfektní.

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8