+420 222 539 539
Mon - Fri: 8 am – 10 pm, Sat - Sun: 9 am – 10 pm

ACTIVITYPARK VŠEMINA - APARTMÁ RESORT Reviews

Hotel ratings

85%
Very good

by 23 reviews

  • Staff

    89%
  • Cleanliness

    82%
  • Equipment

    87%
  • Comfort

    84%
  • Value for money

    83%
Show reviews written by:
  • other group
  • group of friends
  • young couple
Sort by:
Show:

Martin Tichý

single traveler, 24.10.2018

Olomoucký kraj

  • Overall rating
90 %
  • pěkné útulné, mimo město, klid,

Personál
10
Služby
10
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Šárka Horká

mature couple, 3.9.2018

Jihomoravský kraj

  • Overall rating
70 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
8
Čistota
5
Komfort
5
Cena/kvalita
7

Anonym

single traveler, 2.9.2018

Čeština

  • Overall rating
80 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
8
Čistota
6
Komfort
8
Cena/kvalita
8

lenka zelinková

family with young children, 24.8.2018

hnojice Česká republika

  • Overall rating
92 %
  • nebudu vyjmenovávat já osobně jsem byla spokojena .Nejsem náročná.:-)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

family with young children, 17.8.2018

Česká republika

  • Overall rating
88 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Jan

family with young children, 11.8.2018

Česká republika

  • Overall rating
80 %
  • Vstřícný personál,dobrá poloha,příjemná teplota v noci i při těchto tropických dnech, animační programy pro děti

  • chybí noční lampičky v ložnici, fén je k dispozici jen na recepci. dvě noci velký hluk i po 23 hodině.Terasy u restaurace směrem k apartmánům by měli být po 22 hodině uzavřeny a pro popíjející a hlučné hosty otevřeny terasy směrem k pálenici.

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonym

single traveler, 28.7.2018

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Líbilo,pohoda,klid.Děti si to užívaly diky animatorům.Vyšlo nam pocasi tak doslo i na koupaní.Hotelový servis úklid skvělý.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 27.7.2018

Čeština

  • Overall rating
76 %
  • Ochotný personál.Okolní prostředí.

  • Lístečkový systèm na jídlo.Nebyla otevřená slibovaná pekárna.Dále psí výkaly na zatravněné ploše u apartmánů.

Personál
10
Služby
6
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonym

family with older children, 15.7.2018

Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Nejvíce se nám líbily animační programy a celkové vybavení hotelu (bazén, bowling, lezecká stěna).

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 12.7.2018

Čeština

  • Overall rating
96 %
  • Právě jsme se dnes vrátili z Hotelu Všemina, je to nádherný resort, všude čisto, úžasné koupání, vyžití pro děti, ikdyž je pravda, že je moc neuvidíte, vzhledem k akčnímu animačnímu programu. Pokoje jsou velmi nadstandartní, žádné mačkání. Všem moc doporučujeme. Katka Rozboudová z ČB

  • Jediné co bych vytkla, je jídlo v restauraci a velké čekací doby, ale my jsme si vařili sami, tak nám to náladu nepokazilo :)

Personál
8
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

family with young children, 8.7.2018

Praha Česká republika

  • Overall rating
76 %

(without text rating)

Personál
6
Služby
6
Čistota
6
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jiří Koval

family with older children, 7.7.2018

Praha Česká republika

  • Overall rating
96 %
  • Viz predchozi dotaznik

  • Viz predchozi dotaznik

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jiří Koval

family with older children, 6.7.2018

Praha Česká republika

  • Overall rating
96 %
  • Byli jsme zde uz po pate, ocenujeme zlepsujici tendenci, rekonstrukci hotelu na velmi dobrem miste.

  • Znehodnoceni umeleho jezera spinou. Drive se v nem velmi dobre koupalo. Skoda!

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 1.7.2018

Čeština

  • Overall rating
68 %
  • Nebylo uklizeno tesne pred nasim prijezdem, mrtvy hmyz na podlaze atd.

Personál
8
Služby
8
Čistota
4
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Radmila Janošková

mature couple, 12.6.2018

Čeština

  • Overall rating
94 %
  • Byli jsme velmi spokojeni jak s ubytováním tak i s personálem. Rádi se tam zase vrátíme.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
9
ACTIVITYPARK VŠEMINA - APARTMÁ RESORT replied to this review.
Děkujeme Vám za recenzi a jsme rádi, že se Vám u nás líbilo.

Se srdečným pozdravem

Activitypark Hotel Všemina | Všemina 300 | 763 15 Slušovice

Miroslava Lovecká

single traveler, 21.5.2018

Čeština

  • Overall rating
72 %

(without text rating)

Personál
9
Služby
7
Čistota
6
Komfort
7
Cena/kvalita
7

Iva Brziaková

family with older children, 2.4.2018

Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Usnevave recepcni,ochotny ukludovy personal,vyborna maderka

  • Nedalo se platit bankivnimi kartami,personal pri veceri zrichu chaos.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jan Devera

single traveler, 31.8.2017

Čeština

  • Overall rating
56 %

(without text rating)

Personál
6
Služby
7
Čistota
5
Komfort
5
Cena/kvalita
5

Jan

family with young children, 19.8.2017

Přerov Česká republika

  • Overall rating
80 %
  • animační programy pro děti prostředí kolem

  • Způsob stravování/ není sice v režii hotelu/ nebyl vhodný pro děti .Podávání večeře formou objednání jídla nám nevyhovoval a pro vnučku už vůbec. Porce byly sice dostatečné ale jednotvárné a chybělo třeba ovoce pro děti ,. podle našich zkušeností z jiných zařízení je pro nás vhodnější forma švédského stolu. Člověk si jeden den objedná jídlo ale druhý den má stravovací potíže a tím i jinou chuť a objednané jídlo den předem mu nesedí a tak se jídlo skoro celé vrací. Je to podle nás i neekonomické

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Anonym

single traveler, 31.7.2017

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Animacni program pro deti - v podstate jsme je cely den nevideli ... :)¨ Vynikajici jidlo a zazemi !!!! MOC jsme si to uzili.

  • nic

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10