+420 222 539 539
Пн - Пт: от 8 до 22 часов, сб - вс:. 9 утра - 22 вечера

ACTIVITYPARK HOTEL VŠEMINA Отзывы

рейтинг отеля

79%
хороший

29 oтзывы

  • Персонал

    86%
  • Чистота

    82%
  • Оборудование

    82%
  • Комфорт

    71%
  • Соотношение цена / качество

    73%
Show reviews written by:
  • Молодая пара
  • Другая группа
Show reviews in:
Сортировать по:
Show:

Milan

Семья с маленькими детьми, 14.7.2016

Česká republika

  • Overall rating
96 %
  • Vše

  • Chtělo by to lepší výběr jidel . Chybí česká kuchyně

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

Семья со взрослыми детьми, 10.7.2016

Česká republika

  • Overall rating
84 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Petra

Семья с маленькими детьми, 9.7.2016

Česká republika

  • Overall rating
52 %
  • Supeeeeer animátoři a animační programy. Další věc, která se musí přidat k dobru. Nahlásili jsme na recepci, že máme na balkóně hnízdo vos, okamžitě zareagovali a pokoj nám dali jiný, i když byli plně obsazeni. Dostali jsme se do apartmánu.

  • Stravování je katastrofa. Možná jsem měla smůlu, ale dostala jsem syrové maso. Na snídani žádný velký výběr, párky studené, ovoce jen meloun, zelenina skoro žádná. Na to, že to je hotel pro rodiny s dětmi, hodně ubohé. V restauraci jídlo i pití předražené. Dostali jsme malinovku, která chutnala jako vyždímaná hadra. V raním džusu plavali mravenci. A tak by se dalo pokračovat. Jo, co se týká snídaní. Přesto, že jsem v objednávce uvedla dítě (7 let) jako druhého spolubydlícího, byla mi účtovaná snídaně dvakrát dospělácká. Podotýkám, že malá vždy snědla pouze kousek veky a jeden meloun. Úžasná cena - 150 Kč za snídani???

Personál
6
Služby
6
Čistota
6
Komfort
4
Cena/kvalita
4

Karla

Группы друзей, 2.7.2016

Česká republika

  • Overall rating
64 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
4

Marie

Семья с маленькими детьми, 17.6.2016

Brno Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Pěkný, nově zařízený apartmán, pěkné vybavení. Výborná kuchyně a obsluha v restauraci. Užili jsme si bazénu i výřivky, bowlingu, venkovních atrakcí.

  • Velké povlečení na přikrývkách a polštářích, příliš hřejivé/neprodyšné přikrývky. Rekonstrukci by také časem zasloužil výtah k novým apartmánům :-).

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

E. Válková

Семья с маленькими детьми, 19.8.2015

Čeština

  • Overall rating
98 %
  • úžasné pro rodiny s dětmi, které tady mají skoro pořád co dělat i když je deštivo, jako jsme měli my

  • 3 dny bylo málo, příště aspoň na 5 dnů

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Stanislava Papoušková

Пожилые пары, 1.8.2015

Čeština

  • Overall rating
54 %
  • Byli jsme u vás už potřetí a celkově jsme spokojení. Velice kladně hodnotím práci recepčních, každá naše žádost byla okamžitě řešena. Rovněž jsem spokojena s prací instruktorů, kteří dětem vytvářeli program, při kterém se děti opravdu bavily. Děti milovaly především slečnu Petru a Paťase. Perfektní je lanově centrum, to si moje vnučka opravdu užila. Jen je nám líto, že tam chybí lanovka přes vodní nádrž. To byla paráda.

  • Co se nám hodně nelíbilo, byla čistota na pokoji. Špinavé koberce, které snad pamatují ještě pana Čubu, všude prach. Špinavé, ač údajně vyprané ručníky vypadaly, jako kdyby si s nimi naši předchůdci utírali boty. Nespokojeni jsme byli i s výběrem stravy. Obstojí snad jen pestrý ranní švédský stůl, který byl ovšem každý den skoro stejný. Chyběla nám smažená vejce (ta pečená vejce, to byla opravdu hrůza), popisy pomazánek, které hosté očichávali, aby vůbec zjistili, o co se jedná. A větší výběr ovoce.

Personál
9
Služby
6
Čistota
4
Komfort
4
Cena/kvalita
4

Anonym

Пожилые пары, 13.7.2015

Čeština

  • Overall rating
78 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
7
Cena/kvalita
8

Anonym

Группы друзей, 12.7.2015

Čeština

  • Overall rating
68 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
8
Čistota
5
Komfort
5
Cena/kvalita
6

Soňa Strakošová

Группы друзей, 5.3.2015

Čeština

  • Overall rating
92 %
  • Děkuji za příjemný pobyt v krásném prostředí a krásné přírodě. Velké díky mladé slečně, která nás obsluhovala v restauraci, byla milá, pozorná, vždy s úsměvem. Děkuji s pozdravem S. Strakošová

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
10

Thomas

Семья со взрослыми детьми, 2.1.2015

Deutsch

  • Overall rating
94 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Jitka

Семья с маленькими детьми, 8.6.2014

Čeština

  • Overall rating
94 %
  • Moc se nám tam líbilo, krásné prostředí,sportovní využítí hlavně pro dětičky. Celkově s ubytováním a službami super.Určitě se sem zase podiváme.

  • Nejhorší bylo jídlo, kromě snídaně, ta byla v pořadu. Zklamalo nás hlavně jidlo pro děti, na večeři bramborový salát řízek, který byl trochu tmavší a vysušený.Pak dětské jidlo s tatarskou omáčkou. Polévka byla same magi, prirodni řízek moc kořeněný.

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Rebeka Hanulíková

Семья с маленькими детьми, 1.4.2013

Čeština

  • Overall rating
60 %
  • detský kútik

  • uvítala by som teplejšiu vodu v bazéne a kuchynu viac prispôsobenú deťom na jedálnom lístku mali len cesnakovú,kapustovú polievku a polievku podľa dennej ponuky,ktorú vôbec nemali,kuchyna bola nič moc

Personál
6
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

Семья с маленькими детьми, 2.9.2012

Čeština

  • Overall rating
54 %

(without text rating)

Personál
6
Služby
8
Čistota
6
Komfort
4
Cena/kvalita
3

Bibiána

одинокий путешественник, 26.11.2011

Česká republika

  • Overall rating
44 %
  • Čistá a hezká koupelna

  • Na pokoji chladno ...

Personál
4
Služby
3
Čistota
7
Komfort
4
Cena/kvalita
4

Vilém Řehák

Семья с маленькими детьми, 9.10.2011

Čeština

  • Overall rating
70 %
  • Rádi opět přijedeme. Jsou to příjemně strávené víkendy. Hlavně pro děti je zde hodně zábavy a aktivit i v nehezkém počasí.

Personál
9
Služby
8
Čistota
8
Komfort
5
Cena/kvalita
5

Milan Konůpka

Пожилые пары, 1.5.2011

Všemina, ČR

  • Overall rating
72 %
  • Zvážit širší nabídku jídel z jídelního lístku v restauraci teplá voda tekla až při odjezdu v neděli ráno !

Personál
9
Služby
7
Čistota
8
Komfort
5
Cena/kvalita
7

Anonym

одинокий путешественник, 24.11.2010

Čeština

  • Overall rating
62 %
  • velice průměrná kuchyně, nefunguje WIFI, vodafone bez signálu,nepochopitelné placení parkovného před hotelem,personál v pohodě a bez problémů, záplava nabídek a ceníků, cena vzhledem k průměrné kvalitě poměrně vysoká a za vše se znovu připlácí, v okolí v atraktivnějších lokalitách (Luhačovice) nižší ceny a lepší služby.

Personál
8
Služby
6
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
3

Anonym

Пожилые пары, 20.11.2010

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Byli jsme opravdu spokojeni. Není nic, co by jsme vytkli.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Petra Santová

Семья с маленькими детьми, 9.8.2010

Čeština

  • Overall rating
96 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Ivan HOLUB

Семья со взрослыми детьми, 14.7.2010

Čeština

  • Overall rating
86 %

(without text rating)

Personál
9
Služby
8
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
9
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.